Eterično olje Ancient Žajbelj


  • 9,99€

  • Brez DDV: 9,99€
  • Šifra: AW-EO-47



Oznake: Eterično olje Ancient Žajbelj

Latinsko ime Salvia Officinalis, uporabljeni deli rastline posušeni listi, način ekstrakcije: destilacija s paro.

Dobrodejne lastnosti žajblja so znane že iz pradavnine in se že od nekdaj uporablja kot razstrupljevalno, protivnetno, antibakterijsko, antiseptično, protimikrobno, protiglivično antioksidativno, razkuževalno sredstvo in ga veliko uporablja tudi kozmetična industrija v svojih izdelkih za nego kože. Pomaga pri težavah z prebavnim traktom.

Nakapajte 2-3 kaplice v dišavno lučko. 

Opis je splošna informacija in nikakor ni namenjena za diagnosticiranje ali zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah obiščite farmacevta ali zdravnika. Priporočamo, da se pred uporabo zeliščnih izdelkov posvetujete z zdravnikom, zlasti če ste noseči, dojite ali uporabljate katero koli zdravilo.

Poreklo rastline Španija, 10 ml, izdeluje Ancient Združeno kraljestvo Velike Britanije.

Podrobnosti o dobavitelju varnostnega lista: Ancient Wisdom s.r.o., katerega eterična olja so skrbno izbrana in podvržena strogemu nadzoru kakovosti.